Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی آموزش و پرورش تهران با بیان اینکه از ۱۵شهریور تا اطلاع ثانوی مدارس بصورت غیر حضوری دایر خواهد بود، گفت: در شرایط قرمز همه مقاطع تحصیلی بصورت مجازی برپا می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مسعود ثقفی در ارتباط تلفنی با برنامه "گفتگوی اجتماعی" رادیو گفتگو در رابطه با حواشی پیرامون آموزش در دوران کرونا گفت: اگر وضعیت در شهر تهران قرمز باشد، تمام آموزش‌ها بصورت غیر حضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در حال حاضر وضعیت قرمز است پس آموزش‌ها غیر حضوری است.

وی ادامه داد: در صورت تداوم وضعیت قرمز، ۱۵ شهریور ماه هیچ مدرسه‌ای باز نمی‌شود.

ثقفی افزود: اگر در وضعیت زرد قرار بگیریم، وضعیت کلاس‌های درس نیمه حضوری است.

وی اضافه کرد: در این شرایط ممکن است کلاس‌ها زوج و فرد و دانش آموزان با تعداد کمتری در مدارس حاضر شوند.

ثقفی گفت: در وضعیت قرمز تنها دانش آموزان پایه اول ابتدایی که ارتباط عاطفی میان آن‌ها و معلم ضروری است، با رعایت فاصله اجتماعی هفته اول سال تحصیلی سر کلاس‌های درس حاضر می‌شوند.

سخنگوی آموزش و پرورش تهران خاطرنشان کرد: قطعا وقتی پایه‌های دیگر تحصیلی در مدرسه حضور ندارند، یک مدرسه می‌ماند و ۳۰ دانش آموز پایه اول ابتدایی و قطعا اصول بهداشتی رعایت خواهد شد و لوازم ضد عفونی کننده و ماسک در دسترس خواهد بود.

ثقفی در بخشی دیگر از این برنامه رادیویی اقدامات معلمان و برخی مدیران مدارس را قابل ستایش دانست و گفت: در برخی مدارس کلاس مجازی دایر کردند، اما [این مسئله باعث نمی‌شود ایراد بسیار زیادی به نرم افزار شاد بگیریم].

وی ادامه داد: این نرم افزار از زمان ایده تا رسیدن به بازدهی و کیفیت مناسب نیازمند صرف زمان زیادی است؛ نرم افزار شاد از آغاز تا امروز سرعت کاربردی شدن قابل قبولی را طی کرده است.

ثقفی در عین حال عدم کاربردی شدن "نرم افزار شاد" بر پایه IOS را از نقاط ضعف برشمرد و گفت: این نرم افزار پلتفرمی آموزشی برای کل کشور نیست و نباید این مسئله به اشتباه اطلاع رسانی شود.

وی گفت: در آموزش و پرورش هیچ الزامی برای استفاده از نرم افزار شاد نداریم و از طرفی روش‌های پیش بینی شده آموزشی در کنار شبکه شاد، مناطق کمتر برخوردار کشور را پوشش می‌دهد.

ثقفی افزود: بعنوان مثال نرم افزار‌های ارائه شده توسط خود مدارس یکی از راهکارهاست که در کنار نرم افزار "شاد" استفاده می‌شود. دومین راه، پیش روی افرادی است که امکان استفاده از گوشی هوشمند و فضای مجازی را ندارند که راه پیش روی آن‌ها آموزش توسط شبکه آموزش سیما است.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش افزود: گروه سوم حتی تلویزیون در اختیار ندارند که این جامعه آماری محدود بایستی با رعایت پروتکل‌ها بصورت حضوری در مدارس حاضر شوند.

ثقفی ادامه داد: "شاد" را نباید زیر سوال ببرید؛ چراکه نرم افزاری خوب و موفق است و شخصا بعنوان کاربری که دائما از نرم افزار‌های مختلف استفاده کرده‌ام، چنین ادعایی دارم.

وی افزود: اینترنت نرم افزار شاد کاملا رایگان است؛ حال آنکه کاربر یک فایل را ۱ الی چندین مرتبه دانلود نماید؛ بنابراین هرگونه استفاده از بستر نرم افزار شاد، اینترنت رایگان دارد و هیچ هزینه‌ای برای کاربران نخواهد داشت.

ثقفی خاطرنشان کرد: هزینه نرم افزار شاد توسط اپراتور‌ها تامین می‌شود و هیچ هزینه‌ای از استفاده کنندگان دریافت نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدارس شهر تهران وضعیت قرمز کرونا کرونا ویروس آموزش و پرورش نرم افزار شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۱۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح حالت هایی پرداخت که در آن ها حمل خودروهای توقیفی با استفاده از جرثقیل الزامی است و در آن شرایط، رانندگان متخلف نمی توانند خودشان خودروهای خود را به پارکینگ انتقال دهند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور  درباره این که با توجه به اظهارات اخیر فرمانده فراجا مبنی بر این که در صورت توقیف یک خودرو، پلیس اصراری به انتقال آن به پارکینگ با جرثقیل ندارد، بنابراین در چنین شرایطی، جرثقیل های زیر نظر تعاونی های تحت قرارداد با پلیس راهور، در چه وضعیتی باید خودروهای توقیفی را انتقال دهند و در چه شرایطی خود رانندگان می توانند این کار را انجام دهند، توضیح داد: عموم شهروندان باید توجه داشته باشند که وقتی یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، اگر خود راننده خودروی توقیفی بتواند، وسیله نقلیه خود را به پارکینگ انتقال دهد، نیازی به حمل با جرثقیل وجود ندارد و کسی هم نمی تواند راننده را مجبور کند که خودرویش را با جرثقیل ببرد.

وی افزود: جرثقیل تنها در چهار حالت می تواند خودروی توقیفی را به پارکینگ انتقال دهد و در سایر حالت ها رانندگان خودروهای توقیفی در صورت تمایل می توانند خودشان با همراهی یک مامور پلیس راهور، خودرو را به پارکینگ ببرند؛ حالت اول وقتی است که راننده در محل حضور نداشته باشد، حالت دوم شرایطی است که راننده در محل حضور دارد، اما از رفتن به پارکینگ استنکاف می کند، حالت سوم وقتی است که راننده در محل حضور دارد، اما شرایط مساعدی برای انجام رانندگی ندارد و حالت چهارم نیز زمانی است که خودرو به هر دلیلی قادر به حرکت نیست و حتما باید با جرثقیل حمل شود. به جز این چهار حالت، نیازی به انتقال خودروی توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: هیچ جرثقیلی نمی تواند خودسرانه یک خودرو را به پارکینگ انتقال دهد و زمانی که یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، حتما یک مامور پلیس راهور در صحنه حضور دارد. ماموران پلیس نیز نسبت به قوانین آگاه هستند و اجازه نمی دهند که هیچ راننده جرثقیلی، با اصرار رانندگان را مجبور کنند که خودروهای توقیفی حتما با جرثقیل به پارکینگ بُرده شوند، اما احیانا اگر در یک مورد خاص، در شرایطی که قانون به راننده متخلف اجازه داده بود که خودش خودرو را به پارکینگ ببرد، اما راننده جرثقیل اصرار به انجام این کار داشت و مامور پلیس حاضر در صحنه نیز قانون را رعایت نکرد، شهروندان حتما می توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی فراجا اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: تعرفه حمل خودرو با جرثقیل براساس مکان و زمان فعالیت جرثقیل، نوع خودروی حمل شده و مسافت طی شده تا پارکینگ مشخص است و هیچ راننده جرثقیلی حق ندارد، بیش از تعرفه های مصوب، مبلغی را از رانندگان خودروهای توقیفی دریافت کند. البته اگر هر کدام از شهروندان نسبت به دریافت وجه اضافه توسط رانندگان جرثقیل ها اعتراض داشتند، بازهم می توانند موضوع را از مسیر سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی پلیس که زیر نظر بازرسی فراجا فعالیت می کند، اطلاع دهند و مطمئن باشند که پلیس به تمام گزارشات و شکایات مردمی که از طریق این سامانه مخابره می شود، رسیدگی خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه همواره شهروندان گزارش ها و گلایه هایی را نسبت به تخلفات رخ داده در حمل خودروهای توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل به سامانه ۱۹۷ اعلام می کنند، اما این مساله جزو شکایت های اصلی مردم درباره حوزه های عملکردی و نظارتی پلیس راهور نیست و بیشتر شکایت های شهروندان به مرکز نظارت همگانی فراجا، درباره تخلفات آموزشگاه های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و مسائل مربوط به جرایم رانندگی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح ترافیک تهران عجالتا تغییر نمی کند
  • طرح ترافیک تهران عجالتا تغییری نخواهد داشت
  • آخرین جزئیات پلیس درباره طرح ترافیک امسال تهران
  • طرح ترافیک تهران چه تغییراتی می‌کند؟
  • طرح ترافیک امسال تغییر نمی کند
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • طرح ترافیک تهران امسال تغییری نخواهد داشت
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!