Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه شهر قم قرنطینه نسبی است گفت: برای رفع نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا، پیشنهاد شده مدارس و دانشگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.

قدس آنلاین: سید مرتضی خاتمی در واکنش به شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: مردم عزیز باید یکسری اقدامات پیشگیرانه را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا انجام دهند که از جمله آن پرهیز از حضور در اجتماعات و رعایت بهداشت فردی و شستشوی مرتب دست‌ها و عنداللزوم استفاده از ماسک محافظ است؛ وقتی کسی مشکوک به ابتلاء است باید ضمن استفاده از ماسک چه ایشان و چه اطرافیان ایشان، به نزدیکترین مرکز درمانی هدایت شود تا آزمایشات و احیانا اقدامات در مورد او انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بین برخی از مبتلایان علائم نداشته و یا در صورت داشتن علائم با استراحت و مراقبت در منزل بهبود پیدا می کنند پس جای نگرانی نخواهد بود و تنها موارد تک گیر به مراقبت‌های ویژه نیاز پیدا می کنند بخصوص کسانی که دچار مشکلات تنفسی می شوند یا به دلیل داشتن بیماری مضعف زمینه ای، یا استفاده  از داروهای کاهنده سطح ایمنی بدن.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید مجدد بر اینکه جای نگرانی برای اکثر افراد جامعه وجود ندارد گفت: کرونا عارضه ای شبیه آنفلوآنزا است که مردم ما بارها آن را تجربه کرده اند. نکته مهم، در مورد  آن دسته از افراد جامعه است که به دلیل مصرف داروها، سطح ایمنی بدنشان پایین آمده یا اینکه خدای ناکرده مبتلا به سرطان و دیابت پیشرفته و کنترل نشده هستند همچنین گروه‌های سنی سالمند و نیز کودکان، ولی در مورد سایر اقشار جامعه جای نگرانی نیست. البته باید اصل پیشگیری دقیقا رعایت شود.

خاتمی درباره منشاء ورود ویروس کرونا به کشور گفت: اولین موارد ابتلا به این ویروس، احتمالا به علت تردد اتباع کشورهای مختلف به ویژه چین به کشورمان باشد به هر حال فارغ از  منشا ورود این ویروس باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که ویروس در کشور ما چه عملکردی خواهد داشت و چه سطحی از بیماری‌زائی را بروز خواهد داد.

وی همچنین با دفاع از پیشنهاد تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای کنترل ویروس کرونا در کشور گفت: بهتر است برای رفع نگرانی‌ها تا اطلاع ثانوی مدارس و دانشگاه‌های شهرهائی که موارد ابتلاء به کرونا در آن دیده شده‌، تعطیل شوند که این موجب کاهش نگرانی خانواده ها و جامعه می شود. کما اینکه در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت با معاونان محترم وزارت بهداشت، این پیشنهاد داده شد و قرار شد موضوع در جلسه دولت مطرح شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان درباره لزوم قرنطینه شهر قم اظهار کرد: در حال حاضر قم قرنطینه نسبی است و شاید به قرنطینه کامل نیاز نباشد. در هر صورت باید از حضور آحاد در اجتماعات پرهیز شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قم قرنطینه کرونا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مدارس و دانشگاه ها کمیسیون بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض

کمیسر عالی حقوق بشر با توجه به اعتراضات گسترده دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم غزه و برخورد مقامات امنیتی و قضایی با آن‌ها، گفت که هرگونه محدودیتی برای آزادی بیان باید بر اساس «مشروعیت، ضرورت و تناسب» باشد و بدون تبعیض اعمال شود.

به گزارش ایسنا، «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، در بیانیه‌ای گفت که آزادی بیان و حق تجمع مسالمت‌آمیز «از اصول یک جامعه» است، به ویژه وقتی که مانند جنگ غزه مخالفت سرسختانه‌ای بر سر مسائل عمده وجود دارد.

وبگاه سازمان ملل در این باره گزارش داد: فولکر اشاره کرد که در هفته‌های اخیر، هزاران دانشجو در آمریکا به این جنگ اعتراض کرده‌اند و تظاهرات زیادی بدون پیشامد حادثه‌ای برگزار شد. اما صدها مورد بازداشت نیز پس از دخالت نیروهای امنیتی در محوطه برخی دانشگاه‌ها انجام شد. بسیاری از آن‌ها بعدا آزاد شدند اما برخی دیگر هنوز با اتهامات یا مجازات آکادمیک روبه‌رو هستند.

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل گفت: اقدامات مراجع قدرت و مقامات قضایی برای محدود کردن بیان این مسائل باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که فراتر از حد لازم برای حفاظت از حقوق و آزادی دیگران یا اهداف قانونی دیگر، مانند حفظ سلامت یا نظم عمومی نمی‌رود.

بازداشت یک دانشجو در اعتراضات دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم غزه، ۲۴ آوریل ۲۰۲۴، دانشگاه تگزاس، آستین اعلام هم‌بستگی اساتید دانشگاه کلمبیا با دانشجویان معترض آمریکایی، ۲۲ آوریل ۲۰۲۴، نیویورک

این مقام سازمان ملل تاکید کرد که «نگرانم برخی اقدامات قضایی در برخی دانشگاه‌ها با تاثیری که بر جای می‌گذارد، نامتناسب باشد.»

کمیسر عالی حقوق بشر همچنین تاکید کرد که هرگونه عمل و گفتار آشکارا یهودی‌ستیزانه، «به کلی غیرقابل قبول و عمیقا آزاردهنده است.»

او گفت که رفتار و گفتار ضدعربی و ضدفلسطینی نیز به همان اندازه سزاوار سرزنش است.

تورک در ادامه گفت: برانگیختن خشونت یا نفرت بر سر هویت یا دیدگاه‌ها را، چه واقعی و چه فرضی، باید رد شود. ما شاهد آن بوده‌ایم که چنین لفاظی‌های خطرناکی به سرعت می‌تواند منجر به خشونت شود.

او گفت که هرگونه رفتار خشونت‌بار باید به صورت موردی بررسی شود نه با اقداماتی کلی که «دیدگاه‌های تعداد کمی را به نسبت کل معترضان تعمیم می‌دهد.»

دستبند زدن به یک دانشجوی معترض آمریکایی در دانشگاه اموری، ۲۵ آوریل ۲۰۲۴، آتلانتا بازداشت دانشجویان حامی فلسطین در اعتراضات دانشجویی آمریکا، دانشگاه نیویورک، ۲۲ آوریل ۲۰۲۴، نیویورک

افزون بر این، تورک تاکید کرد: در این‌جا هم مانند هر جای دیگری، واکنش دانشگاه‌ها و مراجع قضایی باید طبق قوانین حقوق بشر باشد و امکان مناظره فعالانه و با حفاظت از حریم امن برای همه باشد.

کمیسر عالی حقوق بشر گفت که هرگونه محدودیتی برای آزادی بیان باید بر اساس «مشروعیت، ضرورت و تناسب» باشد و بدون تبعیض اعمال شود.

تورک افزود: دانشگاه‌های آمریکا در زمینه فعالیت‌های دانشجویی، مناظره‌های جنجالی، آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز پیشینیه‌ای قوی و تاریخی دارند.»

او همچنین بیان کرد: باید واضح باشد که اعمال قانونی مبتنی بر آزادی بیان را نباید با تحریک به خشومنت و نفرت اشتباه گرفت.

انهای پیام

دیگر خبرها

  • فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان، دانشگاه‌ها را تعطیل کرد
  • ویدیو/ چرا مهم‌ترین دانشگاه فرانسه تعطیل شد؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت