Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@02:28:28 GMT

تعطیلی تمام مدارس تا اطلاع ثانوی

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۳۲۹۲

تعطیلی تمام مدارس تا اطلاع ثانوی

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، صدها تن از دانش‌آموزان استان خارطوم در اعتراض به کشته شدن چند دانش‌آموز در تظاهرات شهر الابیض تظاهراتی به راه انداختند و همزمان دو تن از رهبران معترضان از لغو مذاکرات با شورای نظامی خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سودان (سونا) اعلام کرد، صدیق جمعه، دبیرکل دفتر دولت انتقالی از مسؤولان استان‌های مختلف سودان خواست تمامی مقاطع تحصیلی این کشور از امروز (چهارشنبه) تا اطلاع ثانوی تعطیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانش‌آموزان سودانی با در دست داشتن پرچم‌های کشور خود در محله بری واقع در شرق خارطوم کشته شدن تعدادی از دانش‌آموزان این کشور طی تظاهراتی در شهر الابیض را محکوم کردند.

همچنین دیگر محله‌های پایتخت سودان شاهد تظاهرات دانش‌آموزی پراکنده‌ای بودند.

معترضان نیروهای واکنش سریع به رهبری محمد حمدان حمیدتی را به دست داشتن در این تیراندازی‌ها و قتل دانش‌آموزان متهم کردند.

این اتفاق در آستانه آغاز مذاکرات معترضان با شورای نظامی برای بررسی تشکیل دولت مدنی در دوره انتقالی رخ داد.

معترضان اعلام کردند مذاکراتی که قرار بود با شورای نظامی انجام شود به دلیل حضور تیم مذاکره‌کننده در الابیض لغو می‌شوند.

طه عثمان، یکی از رهبران معترضان و از اعضای تیم مذاکره‌کننده به خبرگزاری فرانسه گفت: جلسه مذاکره با شورای نظامی برگزار نخواهد شد زیرا تیم مذاکره کننده در حال حاضر در شهر الابیض است.

ساطع الحاج، یکی از طرف‌های مذاکره کننده در بین مخالفان سودانی نیز گفت: هیئت معترضان سودانی برای تعیین تاریخ جدید مذاکرات به خارطوم باز خواهد گشت.

خبرگزاری فرانسه به نقل از یکی دیگر از رهبران مخالفان سودانی که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد: زمانی که مردم آرام شوند، مذاکرات میان دو طرف از سر گرفته خواهند شد زیرا گفت‌وگو تنها راه موفقیت است.

کمیته پزشکان سودان نیز اعلام کرد: یکی دیگر از زخمی‌های تیراندازی‌های شهر الابیض در پی شدت جراحت جان خود را از دست داد و به این ترتیب تعداد کشته‌ها به شش تن افزایش یافت.

همچنین عبدالفتاح البرهان، رئیس شورای نظامی سودان کشته شدن شش دانش‌آموز در تظاهرات را محکوم کرد و گفت: آنچه در الابیض رخ داد تأسف‌برانگیز و غم‌انگیز بود. کشته شدن شهروندانی که به شکل مسالمت‌آمیز اعتراض می‌کنند غیرقابل قبول بوده و باید فورا به این مساله رسیدگی شود.

البرهان افزود: هنوز مشخص نشده چه کسی تیراندازی کرده است، تظاهرات از هدف خود خارج شده و تظاهرکنندگان به بانک‌ها و بازارها حمله کردند.

اتحادیه شاغلین سودان که این اعتراضات را برنامه‌ریزی کرده بود، در صفحه رسمی خود در فیس‌بوک اعلام کرد: بیش از ۶۰ تن در پی تیراندازی‌ها در الابیض زخمی شدند.

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز از مسؤولان سودان خواست درباره کشته شدن تظاهرکنندگان ۱۵ تا ۱۷ ساله در این کشور تحقیقاتی را آغاز کنند.

موسی فکی محمد، رئیس کمیساریای اتحادیه آفریقا توییت کرد: از کشته شدن معترضان خشمگین هستم، باید حق تجمع مسالمت‌آمیز رعایت شده و از جان شهروندان به ویژه کودکان حفاظت شود.

سفارت آمریکا در خارطوم نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد: حوادث اخیر الابیض نیاز به تشکیل دولتی مدنی در سودان را بیش از پیش نشان داد.

به گفته شاهدان عینی در الابیض، تظاهرات دانش‌آموزان در اعتراض به کمبود نان و سوخت در این شهر شکل گرفت. اساسا اعتراضات در سودان به دلیل افزایش ناگهانی قیمت نان آغاز شد و این اعتراضات به برکناری عمر البشیر پس از سه دهه ریاست‌جمهوری انجامید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران

یک سازمان حقوق بشری در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوزهای خود به غزه مدارس این باریکه را به پایگاه‌های نظامی برای خود تبدیل کرده است.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه امروز-چهارشنبه- در بیانیه‌ای تاکید کرد: اسرائیل به‌طور عامدانه مراکز غیرنظامی را نظامی می‌کند و مدارس و مراکز آموزشی را به پایگاه‌های نظامی در چارچوب حملاتش به نوار غزه برای هفتمین ماه متوالی تبدیل کرده است. ارتش اشغالگر به بمباران و ویرانی هدفمند و گسترده مدارس و کشتار و اعدام غیرقانونی غیرنظامیانی که به مدارس پناه آورده‌اند اکتفا نکرد بلکه تعدادی از مدارس را به پایگاهایی نظامی برای خود و تمرکز نیروها و تجهیزاتش و همچنین مراکز بازداشت، بازجویی و شکنجه تبدیل کرده است که این امر نقض آشکار قوانین بین‌المللی و قواعد جنگ است.

طبق گزارش روسیا الیوم، این سازمان حقوق‌بشری اعلام کرد: این جنایت‌های اسرائیل در راستای تداوم میراث استعماری است که بر پایه سلطه گری و برچیده شدن مولفه‌های اصیل و اساسی ملت‌ها به ویژه فرهنگی و آموزشی بنا نهاده شده است. ارتش اسرائیل در حمله به غزه بسیاری از مدارس این منطقه را به پایگاه‌های نظامی و مراکز بازداشت تبدیل کرده است؛ مدارسی مانند صلاح‌الدین که در ماه فوریه به بازداشتگاه و مرکز بازجویی برای صدها غیرنظامی تبدیل شد. در روز ۳۰ آوریل امیر بوخبوط خبرنگار اسرائیلی ویدیویی منتشر کرد که نشان می‌دهد ارتش این رژیم یک پایگاه نظامی عملیاتی در داخل یک مدرسه در نوار غزه ایجاد کرده است و این پایگاه وابسته به تیپ ۱۶۲ است و از داخل آن عملیات نظامی انجام می‌دهد.

در ادامه این گزارش آمده است: نظامیان اسرائیلی ویدیوهای زیادی منتشر کردند که نشان می‌دهد آنها به مدارس هجوم می‌آورند و آوارگان را مجبور به تخلیه آن‌ها می‌کنند، همچنین آن‌ها در برخی از کلاس‌ها مستقر شده و از داخل آن‌ها تیراندازی می‌کنند. این نظامیان همچنین یک مدرسه وابسته به سازمان ملل را منفجر می‌کنند و به این کار افتخار می‌کنند. اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل و یا جزئی ویران کرد، این رژیم حتی مدارس وابسته به سازمان ملل که به پناهگاهی برای آوارگان تبدیل شده تخریب کردند و حملات این رژیم همچنان ادامه دارد حتی در مناطقی که خود آن‌ها گفته‌اند امن هستند. علاوه بر ده‌ها هزار شهید و مجروح در غزه، ۶۲۵ هزار دانش‌آموز از حق آموزش محروم هستند، از سوی دیگر ۶ دانشگاه در نوار غزه تخریب شده است که یکی از آن‌ها چند هفته بعد از اینکه به عنوان پایگاه‌ نظامی برای اسرائیل از آن استفاده می‌شد، توسط این رژیم منفجر شد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در بخش دیگری از بیانیه خود بر لزوم محافظت از مدارس غزه تاکید کرد و از جامعه بین‌المللی خواست تا به تل‌آویو فشار بیاورد و عملیات نظامی در داخل و علیه مدارس غزه را متوقف کند.

این سازمان همچنین خواستار ورود کمیته‌های فنی متخصص به داخل غزه و انجام تحقیق درمورد جنایت‌های وحشتناک اسرائیل و نسل کشی مردم فلسطین در غزه شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرانسه: ۱۵۰ هزار سرباز روس در جنگ اوکراین کشته شدند
  • تعطیلی دانشگاهی در فرانسه در پی اعتراض دانشجویان حامی فلسطین
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • کشته شدن فرمانده نظامی سرایا القدس در درگیری با تشکیلات خودگردان (+عکس)
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا
  • گزارشی حقوقی از تبدیل مدارس غزه به پایگاه‌های نظامی توسط اشغالگران
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا تبدیل به پادگان نظامی شد؛ ترامپ خوشحال شد
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند